Diensten

Wil jij een website welke uitstraalt wie je bent en waar jij voor staat?

Creatief

WordPress website

 

Een website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten voor bedrijven en zzp’ers, oftewel hun ‘’digitale visitekaartje’’. Het laat snel een indruk achter bij mensen, goed of slecht. Potentiële klanten maken vaak gebruik van Google om te vinden wat ze zoeken. Hierdoor is het van groot belang dat deze eerste indruk goed is, want je kan maar één keer een eerste indruk achterlaten. De ‘look and feel’ van de website wekt de interesse en enthousiasme van nieuwe klanten.

Een indruk is snel gemaakt, dit bepaald of bezoekers verder gaan klikken op de website. Zijn zij getriggerd om verder te kijken en te lezen. Hoe minder handelingen een bezoeker moet doen om aan bepaalde informatie te komen, des te sneller zij contact met jou opnemen. Dus hoe de website in elkaar zit is van groot belang en bepaalt mede hoeveel verkeer er doorheen stroomt.

Ik werk met het CMS systeem Wordpress. Ook zijn er andere platvormen, zoals Joomla en Drupal om websites te genereren. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Je kan voor een simpele website of juist een uitgebreide website kiezen. Het kan zo uitgebreid worden gemaakt als jezelf wilt. Tot een website behoren ook mooie, aansprekende en goed lopende teksten. Ik bied klanten het complete pakket aan, zodat u de eerste indruk maakt die potentiële bezoekers bij blijft.

 

'Your brand is what other people say about you when you're not in the room'

Jeff Bezos, Oprichter en CEO van Amazon

Sta stil bij de indruk die jij wil achterlaten bij jouw potentiële klanten. Wat wil jij dat zei over jou vertellen?

Portfolio

 

Klaar om samen een eerste indruk achter te laten op jouw potentiële klanten?